IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс започва начисто с Hold Me Closer

29 август 2022 10 50

Елтън Джон изпя част от парчето в Кан

БГНЕС

БГНЕС

Бритни Спиърс пусна дългоочаквания дует с Елтън Джон. След известно прекъсване, през което определено липсваше на своите фенове, днес тя може да се похвали, че отново е на музикалния пазар. При това в партньорство с легендарния Rocket Man.

Парчето е нов прочит на Tiny Dancer, издадена през 1971 г.

„Първата ми песен от 6 години!!!! Страхотно е, че пея с един от най-класическите мъже на нашето време… Елтън Джон!!!!“, написа Бритни Спиърс в социалните мрежи, само няколко часа преди да чуем по какво е работила, след като сключи брак със Сам Асгари.

По думите на певицата, тя направо не може да повярва какво се случва. И за нея това да пее заедно със своя популярен колега, е „голяма работа“.

Само за няколко часа, официалното аудио на песента, която все още няма клип, е събрало 15 хиляди харесвания.

Бритни признава, че през последните месеци медитира и се учи да използва по-добре личното си време. „Научавам, че всеки ден е чист лист, за да се опитам да бъда по-добър човек и да правя това, което ме прави щастлива... Да, днес избирам щастието“, посочва тя.

С новата музика Спиърс иска да започне начисто не само за себе си, но и по отношение на всички, които са я наранили през годините. По думите ѝ, оттук нататък тя иска да бъде безстрашна, а не онова страхливо момиченце.

Hold Me Closer се появи в стрийминг платформите рано сутринта на 26 август. Песента е в еуфорично средно темпо, като в нея се чуват характерните вокали на Спиърс. Тя е първият официален сингъл на звездата след Slumber Party, който се появи в нейния албум Glory през 2016 г.

Елтън Джон изпя част от парчето с Бритни Спиърс в Кан

Преди дългоочакваното издание на песента в петък, легендарният изпълнител пя на живо част от Hold Me Closer. Това се случи в любимото му заведение на плажа в Кан, Франция, където радваше клиентите и миналото лято.

В клип, споделен от Елтън Джон, се вижда как той се настанява удобно до диджея, който пуска неиздавания ремикс на неговата класика Tiny Dancer. След това запява и получава овации.

На 19 август изпълнителят на Rocket Man сподели официалната обложка на сингъла, която включва детски снимки на него и Бритни Спиърс. Докато той е на любимото пиано, тя е с розова танцувална рокличка, украсена с пера.

Въпросната песен звучи като хита на Джон от 2021 г. с Дуа липа, наречен Cold Heart. Той оглави британските класации през октомври миналата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари